Lyckan är total

I onsdags var vi på affären och där fick sonen provcykla en visningscykel. Han ville genast ha med en hem men vi lyckades komma därifrån utan, det var ju inte hundra bra cykelföre och vi tänkte att han kanske är lite liten. Sonens farmor tittade förbi på kvällen och vi berättade om äventyret på affären. På torsdagen vaknade sonen och började prata om att han skulle cykla till jobbet på sin cykel. Han sa att han och farmor skulle åka och köpa cykel som han sedan skulle cykla på ute. Han tjatade på rätt bra om detta. Farmor hämtade honom hos dagmamman den dagen och de åkta på affären. Hon försökte sälja på honom en trehjuling men det gick inte, han visste vad han skulle ha. Så nu är lyckan total och på bilderna här nedanför är det första provturen sedan sambon skruvat ihop cykeln.

Foto: Privat

I fredags så tog vi ut den och han cyklade på gården. Riktigt långt, från strax utanför dörren och hela vägen till tvättstugan. En stolt mamma är det som rapporterar.

Kommentarer
Postat av: Storebror

Shit, va häftigt att han cyklar redan! :)

2009-04-19 @ 15:15:38
Postat av: Ida

Vad duktig han är, Neo fick en trehjuling men jag tror nästan en vanlig cykel skulle varit bättre, han når inte ner till tramporna på den han har och blir så himla arg.

2009-04-20 @ 13:08:49
URL: http://idasusanne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0