1:a skoldagen.

Ja då var bollen i rullning... eller nästan i allafall. Nog fick vi lite skolarbete gjort även om mycket tid ägnades åt kaffedrickande och sommarsnack, men det är nog så viktigt. Man måste ju underhålla det sociala nätverket man har annars kan man ju finna sig själv helt allena en vacker dag. På tal om att underhålla det sociala så är jag glad att jag har vänner som är bättre än mig på det (i perioder iaf). Jag fick ett telefonsamtal från en kär vän som jag tänkt på en del den sista tiden men inte kommit mig för att ringa. Det var roligt att höra från henne och snacka lite om både viktiga  och oviktiga saker. Kram på dig!


Jippi!!

NU har jag gjort mitt sista pass. Åhhhh så skönt. Nu peppar jag för skolstart och det ska blli så skoj. Planerna för fördjupningskursen börjar komma samman och boende är fixat och någon annan betalar, inte illa.

Får se vad lördagskvällen och resten av helgen har att bjuda på, men jag kan då garantera att jag kommer att känna mig fri och ledig.

Bara 3 pass kvar....

....sedan är jag friad från knegarens bojor.

Huslig? Jag? Ibland så...

I måndags så kokade jag sylt, gjorde egen musli och lagade potatis och purjolökssoppa. Sedan igår så bakade jag eget pitabröd till maten. Jodå, jag kan bara jag vill. Jag har även upptäckt att det är ett utmärkt tillfälle att lyssna till ljudbok medan man donar i köket. Mycket trevligt om ni frågar mig. I går kväll så hade jag fullt sjå att komma på något att göra som tillät att jag lyssnade på ljudbok samtidigt, var som inne i boken och ville lyssna lite till. Det slutade med att jag satt i köket och löste sudoku.  


Kolla in min datahjälp!!

Jag skulle kolla mailen och lite bloggar och genast var det någon som ville hjälpa till att trycka på knapparna.


Foto: Privat

Dagen i bilder

Vi gjorde en tripp till Gammlia och tittade på djuren.

 
Noliaskoj!!

Bättre sent än aldrig. Dessa bilder tog jag då vi (jag och sonen) var på nolia med mina föräldrar. Vi gick och gick och gick, åt lite mat och sedan somnade sonen i vagnen. Det var varmt som attans men överlag en lyckad dag. Jag köpte en brödpåse och lite annat smått och gott, som en nagelfil och ett vitlöksfat.


Helgen avslutades sedan med glass tillsammans med mormor, morfar och farmor och en liten badtripp till tavelsjö med farmor. En bra helg om man inte räknar med att jag jobbade på lördagskvällen.
Alla bilder: Privata

Lite gott å blandat

Städar för att vi ska ha kräftkalas ikväll. Vi ska ha fest med paj och hemgjord glassbomb. Ja å kräftor såklart men det antar jag att ni förstått.

Har ledigt från jobbet denna dag och tre till, SKÖÖÖNT!!, e så less på att jobba nu. Jag vill börja skolan igen. De två terminer jag har framför mig känns som att de kommer att bli så spännande, och lite jobbiga med högt tempo men det får jag ta. När jag gått ut kommer jag att ha med mig unika erfarenheter bara från dessa två sista terminer.

I övrigt har vi badat lite å lekt i parken lite å annat. C vill gå till dagmamman på lördagarna också. "Jag vill gå till Bitte nu på en gång". Det är mycket han vill nu på en gång för tillfället. Han har gjort framsteg på toafronten också. Numera så kissar han i toan och han kan komma upp alldelles själv, med hjälp av en pall. Så nu ska jag städa bort pottan och då slipper man hällandet och sölandet... Ska bli skönt.

Sedan har jag fått höra roliga nyheter men det tänker jag inte tala om vad det är..... Långnäsa.....Hihihi.

Varför!!

Måste jag jobba imorgon?
Får Ola och Nick göra sommarlovs-TV?
Blåser det så in i attans?
Har jag inte pengar så jag kan köpa ett hus?
Sitter min son och hojtar Måndag Måndag Måndag?
Är det aldrig någon som tvättar eller städar åt en så man slipper det?
Varför bor vi inte närmre en badstrand?

Nya kameran

Här kommer ett litet axplock av bilder jag tagit med nya kameran. De är alla bara beskärda lite, inget annat fix och tricks är gjort.Alla foto: Privata

Vilket regn!!

Jag å sonen var till en lekpark en bit bort idag, Haga närmare bestämt. Solen sken och jag hade packat med lunch. Det var råvarmt och inte mycket skugga i lekparken. Mot slutet av vår lilla picknick så mulnade det på och innan vi hann styra kosan hemöver så regnade det. Vi var alldeles genomblöta när vi väl kom hem. Lite ont gjorde regndropparna, de var så stora och när man cyklar blir det liksom mer. Vi såg ut som dränkta katter när sambon öppnade dörren åt oss. Sonen skakade men humöret var på topp. Det var rätt roligt tycker jag, inte så ofta man blir överraskad av regnet och de bilförare och passagerare vi mötte under hemfärden fick sig då ett gott skratt.

RSS 2.0