Idol 2009

Detta skulle kunna bli den första, och kanske den sista, säsongen som jag följer hela. Jag brukar tröttna efter slutaudition men eftersom det i år finns en tjej med som jag vet vem det är, som kommer från samma lilla samhälle som mig och vars mamma jobbat tillsammans med min pappa i flera år kanske jag kommer att följa hela. Hennes morbror köpte ju dessutom huset av mina föräldrar och jag tror att hennes syster bor i det nu, Vi e ju heltajta om ni frågar mig, praktiskt taget bästisar.....eller inte.

Höstens färger, former och skörd...
Alla foton: Privata


Smit smit smit...

Borde jobba med organisationsanalysen men det e ju såååååå tråkigt. Vi har som tuggat på samma ställe länge känns det som men nu verkar vi ha en liten bakgrund att ta avsprång ifrån till veckan. Nu tar vi helg helt enkelt och tänker ägna oss åt roligare saker. Typ fika, dumsnack å annat. Sedan blir det lite god mat med S-svall´s gruppen, testträning och avrundning med lite vin. Livet är gött! Trevlig helg alla glada, och alla ni andra oxå för den delen.

Egen tid

Jag märkte just att det inte är så dumt att lämna hos dagmamman på mornarna, man kommer liksom iväg i bra tid. Eftersom vi dessutom har akademisk kvart så brukar jag vara på universitetet ca 40 minuter före mina gruppkamrater. Jag får liksom lite extra tid för mig själv då jag kan surfa på bloggar och ta mig tid att kommentera, samt skriva egna inlägg. Flera sådana mornar..... Sedan kunde ju C i och för sig gärna få sova fram till 7 och inte halv 6 som i morse, men ändå.

Nu kommer mina klassmates så nu måste jag gå. Haré haré.

Det är ju Idol....

...andra avsnitten vilket betyder att jag missade en timmes fantastisk underhållning igår. Rackarns! Men ikväll ska jag då titta. Jag brukar se fram till att finalisterna är uttagna, sedan är det inte lika roligt för alla som är med då KAN ju sjunga. He he. Skadeglädjen är den enda sanna glädjen sägs det ju.

Vardagslunk

Ett blogginlägg mest för sakens skull. Har inget direkt spännande att rapportera och inga nya bilder att visa. Men nu vet ni ju att jag lever iaf. Det knatar på och alla höstens projekt har rullat igång. Sambon målar husväggar med sin bror och C sover. Jag har det rätt lugnt å slappar vid datorn. men strax blir det nog tv å en tekopp tror jag. Hmmm, onsdag, vad brukar det vara att titta på då tro? Har inte haft tv:n på så mycket senaste veckorna,inte jag iaf. C kliver ju upp vid 06 på morgonen, småspringer till tv:n, slår på och sätter sig i soffan under filten. Oftast märker vi inget förrän vi kliver upp och ser honom, han smyger ju så. Är kanske rädd att vi ska köra honom i säng igen. Jag har faktiskt försökt det ett par gånger då jag anat att han inte sovit tillräckligt och skulle behöva nån timma till i sängen.

Ja,ja det var det. På söndag är det frunch på plaza med svärmor inbokat, inte illa. Nu vet ni hur vi har det för tillfället. Vi hörs!

 

Trädklättring i parken

Igår fick vi besök av kusinerna och tillsammans klättrade de i träden i parken å hade roligt. Jag stod och tänkte att det var ju typiskt att jag inte har med mig kameran nu då. Jag ville bära på så lite som möjligt. Men då kom jag ju på att jag har ju kamera på mobilen. Så här kommer några actionbilder.

   

  
Alla bilder: Privata

 

Psykpub igår...

Foto: Privat

...trött idag. Försöker läsa lite men somnar nästan. Plockar upp datorn för att roa mig lite, kanske kan undvika att somna då. Sitter på universitetet, kanske inte bästa stället att somna på. Säng säng säng, sova sova sova, säng säng säng. Men jag har vunnit en bad hair day mössa idag. Välkomstmässa och massor av folk, trångt, mindre roligt. Lugnet i Lindellhallen, mycket bättre, men större risk för att jag somnar.


RSS 2.0