Vi odlar på balkongen

En dag när vi hade tråligt kom jag på att det ligger fröpåsar i ett skåp i köket. Så då tog vi till att så. Det var ett par veckor sedan och nu ser det ut såhär.Morötter, behöver gallras så de kan växa och bli stora, de som får plats. Får se om det blir några.


Sallad, som jag tror kommer att växa sig stora och goda. 


Vårt pyssel

Som jag skrev om häromdagen så pysslade jag och C tillsammans en kväll. Här har ni resultatet. Vi är själva väldigt nöjda :) Ett roligt och inte allt för kladdigt pyssel att göra tillsammans med en treåring. En vit tidsskriftssamlare, lite tapetlim, penslar och fina servetter är allt man behöver.


Foto: Privat


First base!

Ja eller vad man säger. Igår så  lämnade jag och min kära kollega vår examensrapport till opponenterna. Det känns riktigt bra. Efter kycklingburgare och lite vin samt en glassefterrätt med rabarberkompott så var jag riktigt trött. Somnade med C när han gick i säng och sedan var det soffan som gällde innan jag gick i säng själv. En alldelels ypperlig dag. Alltid trevligt när man har anledning att göra middagen till något lite extra, särskilt mitt i veckan tycker jag. Igår vid dukningen hade vi green theme, vilket ligger helt rätt i tiden - det har jag sett på Åhléns så det så...


Foto: Privat


Det är inte lätt att vara liten...

Långdag hos dagmamman, matlagning med mamma, pyssel med mamma (vad vi gjorde får ni se om några dagar) och slutligen Bolibompa. Men innan det var slut så såg läget ut som följer...Foto: Båda privata


Högsommarvärme, glass och examensuppsats

Min dag i tre ord. Varken mer eller mindre. Inte så illa faktiskt. Men nog känns det minst sagt lite konstigt att ligga i solen och känna sig alldeles för påklädd då det bara för drygt en vecka sedan var kall blåst och snö på backen. Fortsätter det så här kanske jag hinner få mig lite färg innan examen :)

Långhelg,eller inte...

Jag har förstått att det är många som haft långhelg denna helg. Min röda torsdag bestod av en frukost utan morgontidning, det sämsta med söndagar. Sedan till skolan, eller universitetet kanske man ska säga, för arbete med examensuppsatsen. Vi jobbade dock bara förmiddagen, det var ju trots allt en röd dag. Lagom till middag och med planer att träffa klasskamrater nere på båten vid kajen så kom febern. Kurerade mig i soffan med cola, halstabletter och lite medicin. Fredag samma visa, till skolan, förlåt universitetet, för jobb med examensuppsats. Slapp dock febern, fast jag väntade och väntade. Lördagen var varm som en högsommardag och jag målade husfasad, inte mitt hus, tyvärr. Kvällen avslutades sedan med grillning och lite vin, trevligt värre. Idag har jag städat, tvättat  och varit mamma. Det är ju skönt när det är gjort. Sambon jobbar för ovanlighetens skull kväll och jag sitter nu i soffan och läser bloggar och undrar om det är något på TV att roa sig med.

I morgon börjar en ny vecka, det är inte många kvar till EXAMEN!

Tillbaka i stan!!

I fredags gjorde jag min sista dag i Sundsvall, nu är jag tillbaka i Umeå. SKÖNT! Det har varit fantastiskt lärorikt att jobba i Sundsvall och jag tar med mig en massa ny kunskap därifrån, samt en fantastisk erfarenhet av att jobba i team. Tack till alla som tagit då väl hand om oss, och varit en del av min utveckling.

Men inte slappa redan, det finns en uppsats som ska klaras av först. Efter en helg med lite ledigt (till och med en snabb shoppingtur) är det återigen dags att jobba hårt.

Uppdateringarna här blev ju inte som jag hade tänkt riktigt, har varit för trött och överstimulerad helt enkelt. Jag ska göra mitt bästa men lovar inget förrän "sommalovet" infinner sig, eller vad det nu kallas för när man gjort färdigt skolan.

Kram kram på er alla.

RSS 2.0