Inspirationen börjar spira

Jag sitter och läser lite nya bloggar och känner mig smått inspirerad. Skulle vara riktigt roligt om det håller i sig in i det nya året och jag kan få bjuda er på lite inspiration och härlig, rolig, tokig, berörande m.m m.m läsning under nästa år. Det är i det närmaste ett år sedan jag startade denna blogg och jag tycker om den men har kännt på sistone att tiden inte riktigt funnits. Jag hoppas att jag ska hitta den under nästa år och att jag även ska finna inspiration från allt som finns runtomkring mig så att jag ska kunna producera lite fler inlägg.

I min närmsta (relativt, förhoppningsvis) framtid finns ett litet projekt som jag skulle vilja bjuda med er på. Både som smakråd och för att inspirera, eller mer roa kanske. Beroende på hur det går. Vi får se hur det blir, häng med så får ni se.

Nu vill jag önska er ett

GOTT NYTT ÅR!


GOD JULEn julhälsning från oss alla till er alla.


4:de advent = pyssel- och umgåsdag.

Ja det var vad vi gjorde i söndags. Riktigt roligt var det. Vi gjorde små tomtar ochh målade renar. Klippte och klistrade. Kokade knäck och ischoklad. Gjorde rispuffchoklad och drack glögg. Ja vi hann med rätt mycket. Dessutom hade barnen julkonsert med dragspel, flöjt och xylofon. De vuxna sjöng med och stämningen var på topp.

Detta är vår nya tradition. En tradition som min lilla famlj kommer att ha med sambons släkt (hans mor och sin brors familj).

Idag har vi även tagit in vår lilla gran och klätt den samt städat lite, men det är ju mindre roligt. 

Årets version...

...av pepparkakshuset. Ja hus och hus. Vi har tolkat detta med hus ganska brett under åren. Nedan följer årgång 2009.    


Alla bilder: Privata


Äntligen!!

Nu har snön kommit! Härligt är det. Det har snöat så stilla och fint typ två dygn nu, åsså har det varit minusgrader. Men inte så kallt att det blir otäckt, utan alldeles lagom. Livet blir lite muntrare med snö. 

Nu är det (snart) jul....

Julen närmar sig och pepparkakshuset (borgen) ligger i delar. Dammet samlar sig i hörnen och julklapparna lyser med sin frånvaro. Luciafirandet från växsjö går inte att se på svtplay, nåt fel, och inte fick jag vara med på sonens luciatåg med fika. Nu ska jag göra ett sista skol/jobb ryck till veckan sedan väntar lite ledigt. Det som förgyller mina dagar just nu är julkalendertittande och pepparkaksbak tillsammans med sonen. En och annan sångstund i sängen på morgonen är inte heller att förakta. Idag ska vi pynta borgen och se oom vi kan få ihop den.


Foto:Privat


RSS 2.0