Skorpor? Ja nåt ska man ju roa sig med när man inte går ut.

Piggare idag men inte upplagd för någon längre utflykt. Så vi tog å bakade skorpor, typ det enda som vi hade varor till att baka. Små söta kardemumma skorpor bakade på matbrödsmjöl med fyra sädesslag. Ja det låter lite konstigt men jag trodde att det skulle bli mer "matskorpor". Men goda e dom ändå.
Foto: Privat

I morgon ska jag ut i verkligheten igen.....å jobba. Håll tummarna för att jag e frisk nog. Ja jag har då ingen feber iaf så det borde gå bra. 

Jag ser ljuset i tunneln.

Ja jag kan känna att snart så är jag frisk. Visst lite krasslig är jag allt men jag e ju någorlunda klar i knoppen och jag har ju bara sovit drygt en och en halv timme under denna dag. Ledig i morgon och sedan ska jag ta mig tusan jobba. Nån ände får det vara.  Solen har ju börjat titta fram också. Nu kan det bara bli bättre.

Väntar fortfarande på min nya telefon dock.

Skräp jag!!

Ja den här veckan har det inte varit roligt att vara jag, å än är den inte slut. Jag jobbade på måndagkväll och redan på eftermiddagen kröp en otäck tandvärk fram. Jaha, ska jag behöva gå till tandläkaren nu oxå tänkte jag. Kan ju tillägga att bara förra veckan så var jag tvungen att gå till en ryggknäckare för att höften hakat upp sig. Jaja, det var inte tandvärk utan förkylningen jag trodde att jag hade repat mig ifrån hade visst krupit upp i bihålorna och bestämde sig nu för att ge sig tillkänna. Idag har jag alltså genomlidit 4 dagar med feber och "tandvärk", kallsvettningar, allmänt degig i huvudet och till och från huvudvärk. Igår trodde jag att nu börjar det nog ge sig men i förmiddags tog det lite omtag igen. Hoppas hoppas att det är bättre i morgonbitti.

Fick ställa in en grillfest jag tänkte ha ikväll, inte så synd med tanke på vädret dock, men ändå. Jag hade ju födelsedag igår och fick frukost på säng av mina pojkar och sedan kom svärmor med tårta. Ja det var en bra dag trots sjukdom. Tack för alla grattishälsningar via telefon och sms by the way.

På tal om telefon, jag väntar på en ny. Blev "pålurad" ett abbonemang och en telefon på Åselemarknaden. Displayen på min å-vad-du-är-duktig-på-att-föda-barn-telefon har lagt av så han behövde inte krusa så mycket. Men jag väntar och väntar, den borde komma i början på nästa vecka.

Sedan ska jag få en digitalkamera av min älskling i födelsedagspresent å då har jag tänkt ta med den på alla roliga äventyr så jag kan visa er vad vi har för oss.

Nä nu måstejag snyta mig.....igen.


Äntligen!

Det är iallfall vad jag hoppas att ni kommer att säga när ni ser att jag är tillbaka. Å den här gången ska jag verkligen försöka skriva något minst en gång i veckan. Eftersom att jag inte skrivit på ett tag så har jag ju lite att rapportera om. Vår semester till att börja med. Men i det här inlägget nöjer jag mig med några bilder från dagen som gått. Håll till godo.

Foto: Privat

Foto: Privat

Efter flera veckor utan sin cykel fick sonen ÄNTLIGEN! ta ut den igen. Runt runt runt cyklar han i parken.

Foto: Privat

Nog tycker jag att det finns sämre sätt att avsluta semestern på. Vi valde picknick nere vid älven. I morgon börjar både jag å sambon jobba. C ska var med sin farmor, de kommer säkert att ha roligt.

RSS 2.0