Som vanligt!

Den ständigt återkommande ursäkten till att jag inte skrivit något på länge. Det har varit rätt mycket nu. Många projekt och annat. Men jag tror nog att jag även saknar inspiration. Har inte tagit så mycket bilder och visst händer det saker jag kan skriva om men när jag inte haft möjlighet, lust att skriva på en gång så glömmer jag som bort det sen. 

Såg Idol igår. Frågan är om jag kommer att fortsätta se. Erika fick åka hem igår, eller hon åker kanske hem i dag eller i morgon, men hon blev utröstad igår. Jag tycker att hon tagit sig men visst kan jag hålla med om att hon skulle behöva beröra mer, inget tema har kanske varit klockrent för henne men det är ju det hela programmet handlar om. Det är ju meningen att de oavsett tema ska kunna prestera och beröra, den som gör det bäst vinner.

All heder till Erika och lycka till i din fortsatta karriär som sångerska. Jobba  på och det kommer att ge sig.

Måste bara få säga att jag har en fantastisk son. Han roar sig själv och jag kan få ägna mig åt dator, betala räkningar och annat. Han pockade på min uppmärksamhet ett tag och då påpekade jag att jag var upptagen just nu. Jaha, då var ju han också upptagen så klart. Han satte sig med ritblocket och kritorna, och en kaffekopp skulle han givetvis ha, som jag. Sedan sa han att "Jag är upptagen nu. Du får inte störa mig." De lär sg snabbt och provar allt som man själv gör.

Sambon brände sig på soppa en dag och utbrast "Aj som satan". Gissa vem som senare också "brände" sig och utbrister: "Aj som satan!" Jo sonen så klart. Som en liten svamp med andra ord.

Tjingeling å ha det så bra. Vi hörs en annan dag. Och va inte så rädd för monster och spöken, prata med dem vettja!


Över en vecka sen senast.

Inte mycket uppdatering här senaste veckan, ingen alls för att vara korrekt. Blir så ibland. Spenderade onsdag och torsdag iSundsvall vilket kan förklara en del. Sedan var jag rätt trött. Som student är man ju inte riktigt van vid att jobba 8-17 med en paus för lunch och en kaffe eller möjligtvis två under dagen. Men riktigt roligt är det, jag har fått använda mig av de flesta kunskaper och talanger jag har under dessa dagar och mer av den varan lär det bli, även det uttröttande.
Helgen har varit lugn, lite råkigt väder och inga större äventyr eller utflykter. Gjorde stekta äpplen till mellanmål i går, kan jag starkt rekommendera. Gröp ur kärnhuset ur äpplena så att det blir som ett hål/en skål. Fyll det  med smält smör, kanel och socker. Sedan  in i ugnen tills de mjuknat lite lagom. Vi åt hemgjord glass till som var kvar sedan sambons kalas. SMARRIGT värre.
I morgon väntar slutspurten på organisationsanalysen, gillar verkligen att det är slutspurten så jag kan få fokusera på annat snart.
Kanske får finbesök till veckan och eventuellt kan den komma att avslutas i lite kallare klimat men fjällen lite närmare.

Fredagkväll å....vaddå?

Efter "några" glas vin och ett sockerintag utan dess like känner jag att bloggbehovet pockar på. Jag börjar med Idol -09. Ikväll är faktiskt första kvällen jag röstat, och ja jag röstade på Erika. Ikväll var hon bättre än tidigare, hon liksom släppte loss lite mer och med de uppträdanden som var före henne så var hon bäst. Så här i efterhand så anser jag att ikväll ligger hon då på top 5 i allafall. men VARFÖR måste de vänta till efter nyheterna för att berätta resultatet? Jag blir såååå less på det. Fördelen är ju dock att på en lördag kan jag ju möjligtvis få sova till 08, så då gör det inte lika mycket att jag blir uppe lite längre.

Sedan var det dags att kommentera världspolitiken, eller det kanske mer handlar om....annat. Hur som helst. Barak Obama har fått Nobels fredspris? Ja nog är jag lite förvånad. Inte för att jag är så insatt men ändå. Känns ju lite som att de i Osla är hyfsat världspolitikerkändiskåta. Härligt att man har ett modersmål där man kan göra hur låååååånga ord som helst, eller vad sägs om flaggstångsknoppspolerarassistent?

Va! Hallå! På nyheterna i bakgrunden snackar de om ett par sjuksköterskor på akuten i Ö-sund. Nog rackarns är man törstig om man hotar bartendern och vakterna om att de inte ska få hjälp om de måste uppsöka akuten.

Over and out! See ya!!

Nu e det torsdag igen...

Å snart är det helg. Denna helg blir det kalas. Min käre sambo fyller år och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Inspirerad av en kompis efterlyser jag nu tips på presenter. Jag lutar åt nån typ av upplevelsepresent men vet inte riktigt vad.

Som lite omväxling så ville sonen att jag skulle kliva upp för han ville gå till dagmamman. Jag skulle inte få hinna duscha men frukost skulle vi hinna äta iaf. Lyckades tala till mig en dusch ändå medan han dukade fram frukost (ställde fram müslin), en behaglig morgon.

Lycka...

Kan även vara att plaska i vattenpölar precis när det slutat regna och ljuset är på väg tillbaka.
Foto: Privat


eller...

Att få en ny ryggsäck när man minst anar det. Omsorgsfullt utvald och inslagen i presentpapper.


Lycka!

Lycka är att vara här och nu, se på vad man skapat och vara nöjd och glad över det.

RSS 2.0