Meddelar frånvaro

I morgon åker den här lilla familjen på semester. Vi tar bilen occh beger oss söderut. Detta kommer att medföra noll inlägg under minst en veckas tid. Vilket kan hända ibland, men denna gång förvarnar jag i allafall. Jag hoppas svärmor kan tänka sig att titta till blommorna, *blink blink*. Trevlig vecka till er alla! Kram kram.

Bröllopsvalsen???

http://www.youtube.com/watch?v=Vo_0UXRY_rY

Dagens bröllopssurftema: Musik

Som sagt jag har spenderat en del tid vid datorn med att bröllopssurfa, men jag har varit rätt så diciplinerad. Det började med övergripaned surfing. Hur går det till? Vad ska man tänka på? Vilka delar brukar vara med? rent juridiskt, vad gäller? Ja det finns många frågor? Detta var den första delen.

Del 2 består nu av inspirationssurfing. Jag tittar på MASSOR av bilder och samlar på mig detsamma. Denna surfing har passerat blommor, tårtor och klänningar givetvis. Nu är jag alltså framme vid musik. eftersom vi ska gifta oss borgerligt så är det fritt fram att välja musik. Det som ska väljas är inmarsch och utmarch musik, musik under vigselakten (solist eller instrumentalt? Hyra in någon eller använda sig av släkt och vänner?) samt musik under festen (band, trubadur, DJ eller egen komponerade spelllistor från dator/stereo). Alternativen är många och det är inte alltid så lätt att veta vad vi vill. Och jag är ingen musiknörd så jag har ingen tydlig låt i huvudet som jag känner att DEN vill jag verkligen ha med i något av sammanhangen.

Jag tar tacksamt emot tips och ideér.

En låt som jag vet att jag har tänkt om att den ska jag ha på mitt bröllop är följande, vet inte om jag känner samma nu.

http://www.youtube.com/watch?v=WXtc-TH0Iv4

Även denna med samma sångerska är fin, och texterna passar ju till bröllop.

http://www.youtube.com/watch?v=a-Lp2uC_1lg&feature=related

Vad tycker ni?


Valborgsbröllop

Om det går som vi vill så säger vi ja den 30/4-2011.

Mycket tid vid datorn

Man kan ju tycka att jag skulle uppdatera oftare så mycket tid som jag spenderar vid datorn nu för tiden, i snitt tre timmar/dag, minst. Det jag gör, istället för att blogga är att bröllopssurfa. Ja jag tror att jag har besökt de flesta sidor som har bröllop som tema. Inte specifika klänningssidor eller så men mer allmänna bröllopssidor. Jag läser och läser och tänker och tänker. Planerna börjar ta form. Just nu väntar jag på en offert från en herrgård där vi tänker att det hela ska utspela sig, från vigsel till fest. Om priset ligger rätt känns det som det mest praktiska. Alternativet är att hyra lokal och fixa catering men det skapar behov av mer planering och eventuellt fixande med porslin, dukar, servetter m.m.

Det är mycket att tänka på. Men oooooh så roligt det är.

Svaret är JA.

Festen som nästan regnade bort avslutades på bästa möjliga sätt. Min käre sambo tog min hand gick ned på knä och ställde frågan jag bara vill höra en gång i livet. Många fina ord fick jag höra och jag kunde knappt sluta grina. Jag svarade givetvis JA och nu väntar planering i massor. Behöver jag säga att jag är LYCKLIG!


Lite bilder från DoroteaVimplarna skapade jag själv till festen (som nästan regnade bort, tack mina kära vänner och släkt för hjälpen med flyttning av bord och dukning). Trötta pojkar som somnat på soffan och en båttur ut till hälla, en av mina favoritplatser, då vädret är bra. Sedan bakade vi kladdkakemuffins en dag då vädret var lite tråkigt.


Jag köpte en bok

För att få inspiration och kunskap om lilla stugan. Hur gör man? Vad är viktigt att tänka på? Hjälp med smarta lösningar. svar på dessa frågor och massor till får man från Stora friggeboken. Rekommenderas till den som går i byggtankar, ja så länge du ska bygga något lite mindre.


Foton: Privata. Collage gjort i picasa


Jo jag lever....

Jag är medveten om att det blivit lite glest mellan inläggen på senaste. Jag hade ambitionen om att uppdatera även under vistelsen hos mina föräldrar men då upprustningen av stugan inte gått som tänkt, min far jobbar dagtid och det har varit lite sisådär med vädret, så har jag inte varit så inspirerad. Därav lite dåligt med uppdateringar.

I morgon blir första dagen på nya jobbet. Känns spännande. Lite nervös är jag allt, tänker på det som lite studiebesök bara. Jag ska jobba några dagar till veckan som "inskolning" då det är lite lugnare på bygget. Jag börjar på riktigt vecka 33. Just ja det påminner mig om att jag måste ta kontakt med försäkringskassan och ändra föräldraledigheten.

Sedan har jag en nyhet att berätta men det gör jag om några dagar.

Tills dess, Ha det!

Årets första bad

Vi åkte till Umelagun med Cs kusiner. Det var blåsigt värre och nog frös vi en del mellan solens strålar. Men skoj hade vi minsann.


Alla foton: Privata


Jag ska ha kalas...

...med anledning av att jag tagit examen och numera även ett jobb. Jag hoppas på att vädret är med mig så att vi kan duka utomhus som jag tänkt. Gissa vilket färgtema jag tänkt mig?


RSS 2.0