Frågor angående festprogram

Lånade mig lite festprogram för inspiration. Oooh så skoj. Designen på omslaget är klart, naturligtvis matchande med inbjudningskorten. Men det där med innehåll. Nu undrar jag lite vad du tycker. 

Sånger för allsång: JA, absolut eller NEJ, inte nödvändigtvis.
Pyssel och knåp: JA, ngt ska ju gästerna ha att göra eller NEJ, vem har tid med det under middag och fest.
Närmare presentation av brudparet med "livshistoria": JA, rolig kuriosa eller NEJ, känner inte gästerna brudparet redan?

Tips om innehåll i festprogram mottages tacksamt.


Make-up och hår

Förra helgen hände det mycket. Tjejena var här och vi snackade om det mesta som rör bröllop, provade frisyr och gick på make-up kurs. Bilden klarnar. Jag var sedan in på KICKS för att inhandla det nödvändiga för make-upen. Jag fick alldeles utomordentlig hjälp av Hillevi, TACK, som jobbar även där (förutom på Creative Lounge). Resultatet av besöket på KICKS rymdes sedan i en papperskasse modell mindre, på kontot blev det genast glesare. Men rackarns vad snygg jag kommer att vara.

Klänningen inhandlad

Ja nu hänger den i sovrum,et och väntar på att få bli upp-, ut- och insydd. Jag känner mig som en prinsesssa i den och jag tror verkligen att den kommer att bli fin över lilla kulan. Jag var tvungen att inhandla en liten aftonväska till oxå. Den stod där och tittade så bedjande på mig, sedan var det ju nedsatt pris på den. NÖJD är jag med andra ord. Tid bokad för provning till ca. 10 dagar före den stora dagen. Den tid som återstår därefter hoppas jag magen håller måttet.

Toastmaster

Efter en viss tids grubblande och undrande så hittade vi en toastmaster som vi är övertygade kan göra ett utmärkt jobb. Namnet på personen i fråga är Marcus Tegnander, brudens bror.

Vet du redan nu att du vill delta till en trevlig kväll under brölllopsfesten i form av ett tal eller något annat underhållande så maila honom på marcus.tegnander@gmail.com. Skriv gärna typ av framträdande, din relation till brudparet, hur långt tid du beräknar till ditt framträdande och slutligen ditt namn.

Tänk på att ett tal ska vara som en kjol. Lagom långt för att täcka det väsentliga och kort nog för att hålla intresset vid liv.

Välkommen kära gäster

Ja nu har inbjudningarna förhoppningsvis droppat in i brevlådorna. har du följt adressen så har du nu hittat hit. VÄLKOMMEN. Jag kommer att titta lite närmare på olika boenden och lägga ut länkar har jag tänkt. Samt vägbeskrivning och ev. karta till vigselplats och festlokal, klockargården. Så titta in med jämna mellanrum för uppdateringar. Vi ses på valborg!

Beslutsångest

Nu har jag varit och provat fler klänningar. Det e ju helsvårt att bestämma sig. Och hur mycket kan det vara rimligt att lägga på en klänning som jag ska ha en dag och sedan aldrig mer. Dessutom tror jag att den kan bli svårsåld då den kommer att ha en speciell form, utifrån att magen ska rymmas.
Provade Nixas 11107F, bild finns på denna sida. Den sitter fint över magen, går att ta ut lite till, har snörning i ryggen och med brodyr på höger byst och sedan ner på från vänster sida och över klänningen. En del av brodyren kommer att liksom rama in magen. Jag tycker egentligen bättre om denna än de andra jag provade tidigare, bilder i tidigare inlägg. Men priset ligger ju en aning högre, i allafall än den cremefärgade, men med tanke på brodyren och tyllet längst ner så trodde jag att den skulle kosta mer.

Tanken om att hyra finns ju också. Jag tror dock att det blir svårt. Dels vet jag inte om någon av de modeller som finns att hyra passar för att ha en gravidmage i, sedan vet jag inte om de är så angelägna om att hyra ut då det behövs en sådan specialanpassning av klänningen. Sedan är det så att det "bara" kostar ca.1500-2000 mer att köpa mot att hyra.

HJÄLP MIG!!

RSS 2.0