5 1/2 månad senare

Med skammen hängande över axeln så skriver jag detta. Nu är jag mammaledig och känner att det kan finnas lite utrymme för bloggande igen. Tittar då in på mitt bloggkonto och inser att ni inte fått läsa om hur den stora dagen slutligen blev. Så här kommer det.

En rätt stressig sista vecka blev det med flera besök hos sömmerskan för provning av klänning, sedan blev det konstaterat att jag hade dragit på mig graviditetsdiabetes och detta behövde lite tid och uppmärksamhet. Så lagom stressad och nervös så gick dukningen och fixandet kvällen innan som en dans. Fantastiska vänner och släktingar hjälpte till och kvällen avslutades på hotelet med gott att dricka och trevlig samvaro i baren. Sedan gick jag i säng rätt tidigt.
Dagen D började fantastiskt. Blivande maken gav mig ett fantastiskt fint armband som jag sedan hade på mig konstant tills lilleman var född och jag är rädd för att riva honom med det. Det matchar ringarna perfekt. Sedan åt vi en väldigt god hotellfrukost följd av dusch och påklädning, fix och trix med vänninorna.
Efter en snabb lunchsallad samtidigt som det sista piffet var det dags att åka. Fotografering med lilla familjen gick väldigt bra. Fantastisk fotograf som lyckades få oss att känna oss väldigt avslappnade och resultatet blev väldigt bra. Finns ett album här hemma för påseende. Sedan lite mellanmål innan vigseln. Vigselförrättaren var lite stressad men det var inget som märktes när det var dags. C gick så fint framför oss och bar ringen i en lite ask, han var sååå stolt att få vara en del av det hela. När cermonin var över så kunde vi andas ut och resten av dagen njöt vi av varandra, god mat och gott dricka.
Dagen efter vaknade jag med en fantastisk känsla i kroppen. Jag kände mig så tillfreds, lugn och nöjd. Allting kändes så rätt och jag njöt av den känslan i flera dagar.
TACK alla som deltog och hjälpte oss för att få en fantastisk dag.

RSS 2.0