Det ordnar sig.

Det verkar inte vara så svårt som jag trodde att hitta ett annat boende. Ok det kanske inte är det billigaste, men definitivt billigare än landstingsrummen. Och även om det inte skulle vara billigare så skulle jag ta det ändå, av princip skäl. Det går inte att hyra ett korridorsrum för den hyran. HUTLÖST!!

Jaja, som sagt. Ingen mening att orera mer om det.

Ville bara meddela att jag kommer att ha tak över huvudet, som det verkar... 

Kommentarer
Postat av: Ida

Skönt att du hittat annat boende, lite kallt att tälta nu ;-) Vilken fart du fått på blogginläggen, jag är som vanligt värdelös på att kommentera, för tillfället även rätt lat på att blogga också, men det finns inte så mycket tid när Neo är hemma och man pysslar med allt annat den lilla tid man har ledigt.



Bildbehandlingsprogram verkar det finnas en massa av, när jag tar bilderna i RAW-format så är det mest ljusjusteringar jag gör i efterhand i RAW-konverteraren, det programmet får man oftast med om man köper en kamera med den funktionen, mitt photoshop kan iaf inte behandla dessa bilder.



Nä nu kommer snart bebisen tryckas upp i lungorna om jag sitter längre, shit jag är sprickfärdig nu och då är det 8 veckor kvar!

2010-01-05 @ 17:36:32
URL: http://idasusanne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0