Gotlandssemester

Nu kan jag meddela att vi kommer att tillbringa en vecka på Gotland i sommar. Där jag hade tänkt hyra så blev det lite dyrare än jag tänkt eftersom att det hinner bli högsäsong innan vi kan åka. Jag googlade lite och hittade detta ställe. Gotlandsstugor, en förmedling av stugoor och lägenheter på Gotland. Privatpersoner kan lägga in annonser och sedan kan man leta där. Det går att välja område och tidpunkt sedan söker de efter stugor som är lediga då. Smidigt som rackarns. Denna lilla stuga ska vi hyra för 1800 kronor. Hoppas att det kommer att vara till belåtenhet annars får vi väl leta hotell eller återvända till fastlandet. Spännande känns det i allafall.

Jag lovade ju att bjuda på tipset jag fick av min klasskompis. Här kommeren länk till deras hemsida. nte så pjåkigt ställe det heller, vad det verkar på bilderna. Stället heter Mulde fritidsby.

Fler tips:
http://www.stugorgotland.se/
http://www.destinationgotland.se/dg/Default.asp
http://www.gotlandsresor.se/index.php

Kommentarer
Postat av: Ida

Om du vill ha högerklicksskydd så ska du gå in under design och in i kodmallarna och skriva in detta:



<body oncontextmenu="return false">



måste skrivas på alla sidor, arkiv, framsida osv. hoppas du förstår annars får jag väl försöka förklara bättre :-)

2009-04-20 @ 13:11:27
URL: http://idasusanne.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hejsan! Ja, snacka om att barnen växer som ogräs men det är helt underbart att se vilka människor dom är och blir. Fasar lite för när han får träffa på en "elak" katt men tyvärr är det väl något han måste uppleva för att lära sig. Härligt med semester till Gotland, har alltid velat åka dit. Hur är det med familjen annars då? kram kram

2009-04-20 @ 20:33:25
URL: http://ternestael.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0